Wat is een Cursus Statistiek

Published Dec 12, 20
5 min read

een training van Cursus Java ProgrammerenEduvision

Loolaan 554 7315AG Apeldoorn
0880 444 222
Eduvision

PubliekDeze cursus is bedoeld voor analisten en datawetenschappers die analyses uitvoeren op gegevens die zijn opgeslagen in Hadoop via Business Intelligence of SQL tools. Na deze cursus kunnen afgevaardigden dat doen- Haal betekenisvolle informatie uit Hadoop clusters met Impala .- Schrijf specifieke programma's om Business Intelligence in Impala SQL Dialect te vergemakkelijken.- Problemen met Impala oplossen.

Cross-validation (statistics) - Wikipediaen.wikipedia.orgHow do you check the quality of your regression model in Python? by Tirthajyoti Sarkar Towards Data Sciencetowardsdatascience.com


Deze instructeur-geleide, live training (op locatie of op afstand) introduceert Hortonworks Data Platform (HDP) en Hortonworks Data Platform (HDP) deelnemers door de implementatie van de Spark + Hadoop oplossing. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Gebruik Hortonworks om Hadoop op grote schaal betrouwbaar te runnen.- Breng de capaciteiten van Hadoop van beveiliging, beheer en operaties samen met de agile analytische workflows van Spark.- Gebruik Hortonworks om alle componenten in een Spark-project te onderzoeken, valideren, certificeren en ondersteunen.- Verwerk verschillende soorten gegevens, waaronder gestructureerd, ongestructureerd, in beweging en in rust.

een training van Big Data Definitie

Cursusaanpassingsopties- Neem contact met ons op om een aangepaste training voor deze cursus aan te vragen. 21 hours Overview Deze cursus introduceert HBase - een No SQL store bovenop Hadoop . De cursus is bedoeld voor ontwikkelaars die HBase gaan gebruiken om applicaties te ontwikkelen, en beheerders die HBase-clusters gaan beheren.

Er wordt ook ingegaan op het gebruik van MapReduce met HBase en enkele beheeronderwerpen met betrekking tot prestatieoptimalisatie. De cursus is zeer praktisch met veel laboratoriumoefeningen. Duur : 3 dagenPubliek : ontwikkelaars en beheerders 28 hours Overview Hadoop is een populair Big Data verwerkingsraamwerk - bigdata. Python is een programmeertaal op hoog niveau die bekend staat om zijn duidelijke syntaxis en leesbaarheid van code (eduvision).

Hoe kun je Cursus App Maken gebruiken

Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Begrijp de basisconcepten achter Hadoop , MapReduce, Pig en Spark- Gebruik Python met Hadoop Distributed File System (HDFS), MapReduce, Pig en Spark- Gebruik Snakebite voor programmatische toegang tot HDFS binnen Python- Gebruik mrjob om banen voor MapReduce in Python te schrijven- Schrijf Spark-programma's met Python- Breid de functionaliteit van varken uit met behulp van Python UDF's- Beheer MapReduce-taken en Pig-scripts met LuigiPubliek- ontwikkelaars- IT-professionalsFormaat van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen 14 hours Overview Naarmate meer en meer software- en IT-projecten migreren van lokale verwerking en gegevensbeheer naar gedistribueerde verwerking en big data-opslag, vinden projectmanagers de behoefte om hun kennis en vaardigheden te upgraden om de concepten en werkwijzen te begrijpen die relevant zijn voor Big Data projecten en kansen.

Linear Regression Model in 2020   Linear regression, Data science learning,  Data science infographicpinterest.atCross-validation (statistics) - Wikipediaen.wikipedia.org


In deze door instructeurs geleide training leren deelnemers de kerncomponenten van het Hadoop ecosysteem en hoe deze technologieën kunnen worden gebruikt om grootschalige problemen op te lossen. Door deze basis te leren, zullen deelnemers ook hun vermogen verbeteren om te communiceren met de ontwikkelaars en implementeerders van deze systemen, evenals met de datawetenschappers en analisten die bij veel IT-projecten betrokken zijn.

Wat is Devops Betekenis

In deze door een instructeur geleide live training leren deelnemers de managementtools en -praktijken die Ambari biedt om met succes Hadoop clusters te beheren. Aan het einde van deze training kunnen deelnemers:- Zet een live Big Data cluster op met Ambari- Pas de geavanceerde functies en functionaliteiten van Ambari toe op verschillende gebruikssituaties- Voeg indien nodig naadloos knooppunten toe en verwijder deze- Verbeter de prestaties van een Hadoop cluster door afstemmen en tweakenPubliek- DevOps- Systeembeheerders- DBA- Hadoop testprofessionalsFormaat van de cursus- Deelcollege, deelbespreking, oefeningen en zware praktijkoefeningen 21 hours Overview Hadoop is het meest populaire framework voor Big Data-verwerking .

Deze cursus gaat in op gegevensbeheer in HDFS, geavanceerde Pig, Hive en HBase. Deze geavanceerde programmeertechnieken zullen voordelig zijn voor ervaren Hadoop ontwikkelaars - bigdata. Publiek : ontwikkelaarsDuur: drie dagenFormaat: hoorcolleges (50%) en hands-on labs (50%). 28 hours Overview Apache Hadoop is het populairste framework voor het verwerken van Big Data op clusters van servers.

een training van Cursus App Maken

21 hours Overview Apache Hadoop is het meest populaire raamwerk voor het verwerken van Big Data Hadoop biedt een uitgebreide en diepgaande analysemogelijkheid en maakt een doorbraak naar de traditionele BI-analysewereld Deze cursus introduceert een analist voor de kerncomponenten van het Hadoop ecosysteem en zijn analyses Publiek Bedrijfsanalisten Looptijd drie dagen Formaat Hoorcolleges en practica .

In deze drie (eventueel vier) dagen cursus, zullen de deelnemers leren over de zakelijke voordelen en use cases voor Hadoop en zijn ecosysteem, hoe cluster inzet en groei plannen, hoe te installeren, onderhouden, monitor, problemen oplossen en optimaliseren van Hadoop . Ze zullen ook oefenen met het bulksgewijs laden van gegevens, vertrouwd Hadoop met verschillende Hadoop distributies en oefenen met het installeren en beheren van Hadoop ecosysteemtools.

Wat is Cursus Apps Maken

Het lab was erg behulpzaam en goed georganiseerd ”- Andrew Nguyen, hoofdintegratie DW Engineer, Microsoft Online AdvertisingPubliekHadoop beheerdersFormaatLezingen en hands-on labs, bij benadering evenwicht 60% lezingen, 40% labs. 21 hours Overview De cursus is bedoeld voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een oplossing voor het opslaan en verwerken van grote gegevenssets in een gedistribueerde systeemomgevingDoel van de cursus:Kennis verkrijgen over Hadoop clusterbeheer 14 hours Overview Datameer is een business intelligence en analytics-platform gebouwd op Hadoop Het stelt eindgebruikers in staat om op grote schaal gemakkelijk toegang te krijgen tot grootschalige, gestructureerde, semigestructureerde en ongestructureerde gegevens, deze te verkennen en te correleren Tijdens deze live training met instructeur leren deelnemers Datameer te gebruiken om de steile leercurve van Hadoop te overwinnen terwijl ze de opstelling en analyse van een reeks big data-bronnen doorlopen Aan het einde van deze training kunnen deelnemers: Creëer, ontwikkel en exploreer interactief een datameer voor bedrijven Toegang tot datawarehouses voor business intelligence, transactiedatabases en andere analytische winkels Gebruik een spreadsheetgebruikersinterface om endtoend gegevensverwerkingspijplijnen te ontwerpen Toegang tot vooraf gebouwde functies om complexe gegevensrelaties te verkennen Gebruik draganddrop-wizards om gegevens te visualiseren en dashboards te maken Gebruik tabellen, grafieken, grafieken en kaarten om queryresultaten te analyseren Publiek Data-analisten Formaat van de cursus Gedeeltelijke lezing, deelbespreking, oefeningen en zware handsonoefeningen .

De gezondheidsindustrie heeft enorme hoeveelheden complexe heterogene medische en klinische gegevens. Het toepassen van big data-analyses op gezondheidsgegevens biedt een enorm potentieel voor het verkrijgen van inzichten voor het verbeteren van de gezondheidszorg. De enorme omvang van deze datasets vormt echter grote uitdagingen bij analyses en praktische toepassingen in een klinische omgeving.

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Gorinchem

Published Sep 25, 22
8 min read

Camperverhuur Wolse

Published Feb 22, 22
6 min read